Højtelskede Viggo søger hans nye familie - Viggo skal besøges i Skælskør ( Sjælland). Søde Viggo ønsker at præsentere sig selv.

Hej hundeelskere!

Jeg hedder Viggo og er født 1. april 2019 - så i foråret bliver jeg altså 4 år. Jeg er virkelig lækker, sund, rask  og intakt.

Mange vil sige at jeg er et rigtig gadekryds, men min familie plejer at sige at jeg er en ægte motorvejsUdfletning. Min far er en mellem puddel, og min mor er halvt Jack Russel, kvart gravhund og kvart japansk spids. Men som du kan se på billederne, så er jeg min helt egen lækre slags. Jeg er omtrent 45 cm over ryggen og vejer ca. 12 kg.

Jeg er meget glad for mennesker og trives absolut bedst i selskab. Jeg er ret intelligent og lærer meget gerne nye ting. Det siges at jeg har ret meget ”personlighed” og jeg vil gerne have en plads som et værdigt medlem i familien. Jeg er vild med opmærksomhed og nyder meget at blive kælet med og er virkelig god til at putte tæt. Da jeg også er energisk, er det vigtigt at jeg bliver stimuleret og kommer ud i fri luft - men er altså bedst med en snor på, da mine instinkter ellers byder mig at skulle være nysgerrig på egen hånd. Jeg er vild med tævers og de fleste hanhundes selskab. Dog har ikke meget tillid til store hanhunde, efter jeg blev overfaldet da jeg var yngre.

Jeg er vagtsom og bliver meget glad, når der kommer fremmede. Min begejstring får mig til at gø i starten, men jeg falder heldigvis hurtigt til ro igen - især når jeg får lov til at hilse på og være med i selskabet.

Da min families livssituation har ændret sig radikalt, søger  jeg nu en ny familie med hus eller landsted, hvor jeg kan få lov til at sprede stor glæde med mit nærvær. I skal have kærlighed, ro, lyst og tid til en firbenet ven, der kræver opmærksomhed, omsorg og selvfølgelig tålmodighed. Jeg vil rigtigt gerne trænes og er så parat til at lære nye ting. Til gengæld lover jeg I vil blive beriget med min trofasthed og mit charmerende, sjove og kærlige selskab.

Bjæf, Viggo.

Viggo  formidles gratis, men på en juridisk bindende Happy-Dogs kontrakt, for at sikre ham bedst muligt i fremtiden.

Hvis du mener du er Viggo’s nye familie, skal du sende en ansøgning lige her under eller på mail, hvor du beskriver din families sammensætning og jeres forhold, bolig, arbejdstid, erfaring med racen osv, og fortæl hvad I præcis kan tilbyde Viggo i fremtiden. Husk også et tlf. nr i ansøgningen så jeg kan ringe dig op.

Mailen kan sendes til: ann@happy-dogs.dk
ANSØGNINGER MODTAGES KUN PÅ HENVENDELSE HER ELLER PÅ MAIL – men har du spørgsmål til skønne Viggo, så besvares de på 28874163

 

IMG20230130162103_01
IMG20230130162117
IMG20230130162104
IMG20230130162118

Ansøg om at adoptere Viggo

KLIK PÅ KNAPPEN og udfyld hele kontaktformularen, beskriv din families sammensætning og jeres forhold, bolig, arbejdstid, hundeejer erfaring, familiens aktiviteter osv, og fortæl hvad I præcis kan tilbyde PelsSkatten i fremtiden - HUSK : skriv VIGGO i Feltet “Din besked