315520045_1274770436405502_6513722663311005141_n

Happy Dogs hunde julehjælpspakker 2022

Happy Dogs ønsker alle en Glædelig December.
Desværre er der mange hunde familier i Danmark, med i forvejen økonomiske kvaler, der har svært ved at glæde sig over julen og alle dens ekstra udgifter, derfor har Happy Dogs besluttet, at vi igen i år -med hjælp fra en masse fantastiske sponsorer og private storhjertede mennesker - vil uddele HAPPY DOGS HUNDE JULEHJÆPSPAKKER 2022
Happy Dogs frivillige ildsjæle arbejder i døgndrift, for at alle hunde i Danmark, skal have et godt liv hos ansvarlige ejere -og selvfølgelig også i julen.
Hvis du, eller nogen du kender, sidder i en håbløs økonomisk situation, kan du/de blive modtager af en af de dejlig Happy Dogs hunde julehjælpspakke, der indeholder foder, guf og en kærlig hunde julehilsen, at hygge med i December måned.
Ansøgning fristen er over skredet, og derfor modtages ikke flere ansøgninger i år.
I ansøgningen skal du fortælle om din families situation, oplyse din elskede hunds chipnummer, samt hvilken alder og race eller str hund det er. Desunden skal du medsende telefonnummer og adresse.
Alle ansøgninger behandles fortroligt og medmenneskeligt .
Happy Dogs hunde julehjælpsPakker sendes løbende ud i December, så hvis du får tildelt en pakke, modtager du den i December.
Hvis du pludselig sidder med et ønsker om at donere, sponsere eller hjælpe med andet i forhold til julepakkerne, kan du donere direkte på :
Happy Dogs mobile pay : 783040
Eller sende os en mail til :
Og du vil blive kontaktet hurtigst muligt ❤️
Af hjertet Tak!!!- til alle støtte medlemmer, event deltagere, fantastiske sponsorer, folk der har doneret penge, samarbejdspartnere og ikke mindst alle Happy Dogs frivillige, for at vi sammen kan sprede lidt ekstra juleglæde, ved hundefamilier i Danmark igen i år.
Hos Virbac forsker vi i et sundere og længere liv til dit kæledyr. Vores prisvindende produkter er ikke blot anbefalet af dyrlæger - de er udviklet, gennemtestet og anvendt af dyrlæger og veterinæreksperter i hele verden.
Den kærlighed og loyalitet man finder hos sin hund, kan ikke sammenlignes med noget andet, og derfor mener vi at din hund skal have det bedste og til priser. hvor alle kan være med. Vi glæder os til at se dig i vores webshop.
Hos Faunakram står vi altid klar til at hjælpe og vejlede dig. Vi er alle engagerede og passionerede hunde- og kattefolk, og dit kæledyrs velvære og trivsel er derfor altid vores højeste prioritet.
Jørgen KRUUSE A/S leverer produkter og værdiskabende løsninger, så dyrlæger får de mest optimale betingelser i forhold til diagnostik og behandling af dyr. Vi er drevet af en sand passion for dyr og vores fokus er på dyrenes velbefindende før, under og efter besøget hos dyrlægen.
Som en virksomhed der elsker vores egne kæledyr, så meget som vi ved, at vores kunder elsker deres, leverer vi kun produkter, som vi stoler på, og selv vil bruge. Med fokus på kvalitets naturlige ingredienser og avanceret formuleringer, er hvert produkt specifikt skræddersyet til dit kæledyrs behov. Eftersom alle dyr er forskellige, har vi en hel række produkter at vælge af.

Ansøg om Happy Dogs Hunde Julehjælpspakke

KLIK PÅ KNAPPEN og udfyld hele kontaktformularen,

VIGTIGT ! I ansøgningen skal du fortælle om din families situation, oplyse din elskede hunds chipnummer, samt hvilken alder og race eller str hund det er. Desunden skal du udfylde mail, telefonnummer og adresse.
Alle ansøgninger behandles fortroligt og medmenneskeligt.

- HUSK : skriv JULEHJÆLP i Feltet “Din besked"