Her vises vores FANTASTISKE sponsorer . En kæmpe tak til hver eneste ! I gør det muligt for Happy Dogs, at hjælpe de hunde i Danmark, der ikke kan få hjælp andre steder.

Som læser af hjemmesiden gør du dig selv en KÆMPE tjeneste, ved at tjekke alle Happy Dogs sponsorers hjemmesider ud – der er de mest  fantastiske tilbud og du finder kun det bedste af det bedste,  i disse sponsores forretninger.  Tryk på link under deres logo.


Happy dogs fantastiske sponsorer, der alle gør livet bedre for hundene i Danmark.

 

—-Tak Til HAPPY DOGS SKØNNE JULE SPONSORER 2021—-

Når alt håb er ude for en hund – er der takket være jer,  stadig hjælp at hente hos Foreningen Happy Dogs.

 

BUSTER – er et kæmpe sortiment af kvalitets produkter. Alt udstyr til pleje og forkælelse, til sikkerhed og komfort, og ikke mindst til leg og udvikling af din hund. Det hele forhandles hos din dyrlæge eller din petshop.

 

 

 

 

 

 

Jørgen KRUUSE A/S leverer produkter og værdiskabende løsninger, så dyrlæger får de mest optimale betingelser i forhold til diagnostik og behandling af dyr. Vi er drevet af en sand passion for dyr og vores fokus er på dyrenes velbefindende før, under og efter besøget hos dyrlægen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

STORT udvalg af hundeudstyr & hundetilbehør til ALLE hunderacer.

 

 

 

Mange hundeejere elsker følelsen af, at forkæle sin bedste ven med praktisk og smart hundetilbehør og selvfølgelig gode hundesnacks og hundelegetøj. Den følelse får du helt sikkert når du handler hos Hundeskyen.

 

 

 

 

 

 

DOG Copenhagen designer og producerer kvalitetsprodukter tilpasset de daglige urbane og off-road eventyr med din hund. Vores mission er at udvikle komfortable og holdbare hundeprodukter tilsat et funktionelt og attraktivt design – og det er netop kombinationen af kvalitet, funktionalitet og klassisk dansk design, der adskiller os fra de øvrige mærker.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vores omfattende sortiment tilbyder hundefoder, velsmagende snacks og tyggeprodukter samt legetøj og andet tilbehør. Vores produkter i høj kvalitet er udviklet med henblik på at understøtte dit kæledyrs velbefindende.

 

 

 

 

 

 

 

Danmarks største udvalg af kvalitetsfoder til hunde.

 

 

 

 

Få designet et smukt og unikt personligt smykke, Med hår eller aske fra dit kæledyr. Smykket laves i ædelmetal sølv eller guld.

 

 

 

 

 

Professionelle vejledere hos Gårdbutikken Dyrenes Verden

 

 

 

PicArt – smukt grafisk design af din PelsSkat

 

—-Tak Til HAPPY DOGS SKØNNE JULE SPONSORER 2021—-

 

 

 

 

For os er der intet vigtigere end at opfylde dit og dit elskede kæledyrs ønske – og sådan har det været i over 20 år!

 

 

 

 

 

 

 

 

Køb møbler, interiør og velvære online på Tjarry.dk. Som en del af Odendo-familien støtter man selvfølgelig også velgørende formål når man handler på Tjarry.dk og vi er stolte af sammen med Odendo at have indsamlet mere end 30.000.000 kr. til gode og velgørende formål.

 

Hvis du producerer eller handler med hundeudstyr, og har noget ekstra du ønsker at donere til hundene i Happy Dogs, vil vi lykkeligt tage imod. Du har måske en sæk foder med et hul på, en kasse tyggeben med indhentet udløbsdato, et returneret hunde dækken med et lille hul i – eller helt nye gode varer.  Happy Dogs kan bruge ALT lige fra foder/godbidder til hundesenge/madrasser. Tingene bliver delt ud ,til de hunde der mangler, og som bor i familier, der i en periode ikke selv har midlerne til at anskaffe det.  Desuden uddeles, til vores plejehunde, der alle bor i kærlige kompetente familier , som åbner deres hjem og hjerter for hundene.

Foreningen Happy-Dogs tilbyder som tak, at linke til din butik eller dit  firma i en nærmere aftalt periode.  – Kontakt Ann på mail : ann@happy-dogs.dk