tak hunde

Når alt håb er ude for en hund - er der takket være Happy Dogs SPONSORER,  stadig hjælp at hente hos Foreningen Happy Dogs.

Happy dogs fantastiske sponsorer, som med garanti, gør livet bedre for hundene i Danmark.

Her vises vores FANTASTISKE sponsorer . En kæmpe tak til hver eneste ! I gør det muligt for Happy Dogs, at hjælpe de hunde i Danmark, der ikke kan få hjælp andre steder.

Som læser af hjemmesiden gør du dig selv en KÆMPE tjeneste, ved at tjekke alle Happy Dogs sponsorers hjemmesider ud - der er altid de mest  fantastiske tilbud og du finder kun det bedste af det bedste,  i disse sponsores forretninger.  TRYKLOGO

www.cotonshoppen.dk - Hundeudstyr af høj kvalitet

Cotonshoppen.dk  - Her kan du købe Hundeudstyr af høj kvalitet.

DOG Copenhagen designer og producerer kvalitetsprodukter tilpasset de daglige urbane og off-road eventyr med din hund. Vores mission er at udvikle komfortable og holdbare hundeprodukter tilsat et funktionelt og attraktivt design – og det er netop kombinationen af kvalitet, funktionalitet og klassisk dansk design, der adskiller os fra de øvrige mærker.
Hos Virbac forsker vi i et sundere og længere liv til dit kæledyr. Vores prisvindende produkter er ikke blot anbefalet af dyrlæger - de er udviklet, gennemtestet og anvendt af dyrlæger og veterinæreksperter i hele verden.
BUSTER - et kæmpe sortiment af kvalitets produkter. Alt fra pleje og forkælelse, til leg og udvikling af din hund.
Som en virksomhed der elsker vores egne kæledyr, så meget som vi ved, at vores kunder elsker deres, leverer vi kun produkter, som vi stoler på, og selv vil bruge. Med fokus på kvalitets naturlige ingredienser og avanceret formuleringer, er hvert produkt specifikt skræddersyet til dit kæledyrs behov. Eftersom alle dyr er forskellige, har vi en hel række produkter at vælge af.
PicArt - smukt grafisk design af din PelsSkat
Hver gang du tanker med OK’s benzinkort eller app, giver vi 5 øre pr. liter til Happy Dogs.

Hunden og Højlund Mølle Hos Højlund Mølle kan du forkæle din hund, med nærmest alt hvad hjertet kan begære til din bedste ven. Vi har et stort udvalg af foder, med varianter lige fra godt billigt standart foder, til de dyrere foder til hunde med specielle behov. Vi ved at hundens behov er forskellige gennem livet og vi hjælper dig gerne til at finde den rette variant til netop din hunds behov. Foderet er sjældent nok, du vil garanteret også gerne træne og gå tur din hund. Til det har vi selvfølgelig et bredt udvalg, så vi kan dække de fleste hunde og hundeejeres behov. Hos os kan du nemlig både få praktisk tøj til udelivet, vandtætte støvler, liner og seler til hunden og selvfølgelig godbidder. Mangler du noget til hunden når den er alene hjemme eller skal slappe af? Så er du kommet til rette sted, vi har et godt udvalg af både hundekurve og aktiveringslegetøj. Du er altid velkommen til at handle online, men husk at vores udvalg et størst i butikkerne og vi elsker at se vores kunder. Har du en hvalp, og tager den med i en af vores butikker, så får du en lækker hvalpepakke med hjem.

Dyrlægehuset i Hesselager "vi gør alt hvad vi kan for at give dyrene en god oplevelse af at komme her"
Køb møbler, interiør og velvære online på Tjarry.dk. Som en del af Odendo-familien støtter man selvfølgelig også velgørende formål når man handler på Tjarry.dk og vi er stolte af sammen med Odendo at have indsamlet mere end 30.000.000 kr. til gode og velgørende formål.
Bliv supporter i Foreningen Happy Dogs- uden det koster dig noget.

Hvis du producerer eller handler med hundeudstyr, og har noget ekstra du ønsker at donere til hundene i Happy Dogs, vil vi lykkeligt tage imod. Du har måske en sæk foder med et hul på, en kasse tyggeben med næsten indhentet udløbsdato, et returneret hunde dækken med et lille hul i - eller helt nye gode varer.  Happy Dogs kan bruge ALT lige fra foder/godbidder til hundesenge/madrasser. Tingene bliver delt ud ,til de hunde der mangler, og som bor i familier, der i en periode ikke selv har midlerne til at anskaffe det.  Desuden uddeles, til vores plejehunde, der alle bor i kærlige kompetente familier , som åbner deres hjem og hjerter for hundene i en periode

Foreningen Happy-Dogs tilbyder som tak, at linke til din butik eller dit  firma i en nærmere aftalt periode.  - Kontakt Ann på mail : ann@happy-dogs.dk