Ronja er en smuk og højt elsket Border Collie som lige er fyldt 1 år, med en lille del Australien Shepherd i sig. Ronja skal besøges i Stenløse (Sjælland).

Hun er stadig en stor hvalp, hvilket afspejles i hendes uendelige energi og nysgerrighed. Ronja er intakt, sund og rask fysisk og har fået alle sine vaccinationer. Hendes tænder er sunde og rene, og hun får regelmæssigt ben og tyggesager til at tilfredsstille hendes naturlige trang til at tygge. Hvis behovet ikke bliver opfyldt, kan det gå ud over sko eller andet der føles godt at tygge i.

Med et kraftigt hyrdeinstinkt elsker Ronja at løbe efter alt med puls. Biler og cykler er særligt spændende for hende på grund af deres fart, så det er vigtigt at være forsigtig og holde hende i snor nær veje. Ronja er også fascineret af sommerfugle og andre dyr og insekter i haven.

Hun er altid fuld af energi og i godt humør, og elsker at være ude i al slags vejr. Vand er en stor favorit, og hun nyder både svømmeture i søer og fjorde samt leg i regnvejr.

Skønne Ronja har en angst for fremmede mennesker, hvor hun gør og trækker sig, derfor har nuværende familie ofte været nødt til at lukke hende ud i haven eller gå en tur med hende og gæsterne når de ankommer, så de "sammen" kommer retur, herefter plejer det så at være bedre.

De nærmeste 20 familiemedlemmer og venner er der ingen problemer med, og det går som regel helt fint, når hun har mødt en person et par gange.

Hvis man møder en person, der er ude og gå tur med sin hund, er der nødvendigvis heller ikke nogen problemer, hun hilser gerne på andre hunde, dog med forsigtighed, men ikke nødvendigvis ejer.

Hun er generelt meget tryghedssøgende og trives IKKE i forsamlinger med mange mennesker eller mange hunde (f.eks. hundeparker med fritgående hunde).

Hendes aktivitetsniveau er helt i top, og tager gerne et par løbeture i haven med sin fodbold som det første efter en lang gåtur.  Ronja er vokset op sammen med en anden hund og elsker at lege, både forsigtigt og også gerne med naboens hunde.

Hun er dog bange for babyer og er lidt forsigtig over for små børn, men har ingen problemer med ældre børn over 12 år, der ved, hvordan man skal omgås hunde med respekt for hundes grænser.

Det er vigtigt at understrege, at Ronja er en utrolig loyal og kærlig hund over for sin familie og nærmeste familiemedlemmer. Hun elsker at arbejde og træne og kan gå uden snor på hjemmeområdet. Ronja nyder at putte i sofaen og blive kløet på maven, men kan også lide at trække sig tilbage og finde ro under sofaen.

Ronja kræver daglig mental og fysisk stimulering, lange gåture i natur og lege, der udfordrer hende. Det vil også være nødvendigt at arbejde med hendes angst, med ro, socialisering og positiv forstærkning. Derfor skal Ronjas nye aktive familie have erfaring med energiske hunde, tid, lyst til masser af træning og plads til en Fantastisk Ronja i familien og i hjemmet.

Hvis du er interesseret i at give Ronja et nyt hjem, er du velkommen til at kontakte os for at høre mere om hende og arrangere et møde. Send en mail hvor du beskriver din families sammensætning og jeres forhold, bolig, arbejdstid, erfaring osv, og fortæl hvad I præcis kan tilbyde Ronja i fremtiden. Husk også at skrive et tlf.nr i ansøgningen, så jeg kan ringe jer op. Mailen skal sendes til ann@happy-dogs.dk 🐶 ANSØGNINGER MODTAGES KUN PÅ MAIL - men har du spørgsmål til smukke Ronja , så besvares de på 28874163

384565707_631083955903935_3510748768482872843_n
377290734_1698135807362889_6217641222960136749_n
384543902_645401527490905_6420672702627932966_n

Ansøg om at adoptere RONJA

KLIK PÅ KNAPPEN og udfyld hele kontaktformularen, beskriv din families sammensætning og jeres forhold, bolig, arbejdstid, hundeejer erfaring, familiens aktiviteter osv, og fortæl hvad I præcis kan tilbyde PelsSkatten i fremtiden - HUSK : skriv Ronja i Feltet “Din besked