Elskede Smukke Rex er en knap 3år gammel sund teenage-dreng. Rex er en helt fantastisk blanding af Golden retriever, schæfer og labrador. Rex skal besøges i Ribe.

Rex er renlig og ødelægger som regel ikke noget. Det er set i sjældne tilfælde hvor han har været lettere stresset, hvor et tæppe i hans kurv måtte ”lade livet”.

Det er intet problem for Rex at være alene hjemme, men det seneste år har han været vant til, at der har været en hjemme ved ham det meste af tiden.

Familien har gjort Rex til at være en stor del af  familien, og han vil gerne have nærvær så meget det er muligt, hvorfor han trofast gerne følger en.

Rex er glad for børn, men har været mest vant til lidt større børn. Han er yderst kærlig uanset alder på børn, men i og med at han stadig er et legebarn, kan det til tider blive lidt voldsomt for mindre børn. Rex elsker også andre hundes selskab.

De daglige gåture elsker Rex, og han sørger for du ikke glemmer en tur, ved at  prikke til dig, indtil du går med ham. Gerne ud til vandet, hundeskove eller andre landlige omgivelser, hvor snor ikke er en nødvendighed. Ligeledes er hans kastebold et must at have med på tur. Rex har i øvrigt selv opfundet sin egen tag-fat-leg, som han elsker. Han er også helt klar, hvis du inviterer på en køretur i bil.

Skønne Rex er vild med vand og elsker at have sit eget soppebassin. Ligeledes elsker han at sprinte rundt i vandkanten ved havet eller hoppe i åen, hvor han kan bunde. Rex har ikke lært at svømme. Desuden er Rex ikke vild med at blive badet under bruser, men medvirker gerne såfremt han får rigeligt med godbidder. Sæbebobler er desuden også et hit.

Rex fælder en del, men det har afhjulpet noget med daglig redning, samt vitamin tilskud.

Ved høje lyde og støj bliver Rex utryg og har i sådanne situationer brug for at kunne trække sig. Særlig lyden af en fluesmækker og fyrværkeri er meget skræmmende. Foruden sin kurv er Rex foretrukne sted at ligge under sofaen. Han stortrives med at kunne putte sig ind i hulerum.

Selvom Rex vej 35 kg leger han gerne skødehund. Rex har som udgangspunkt ikke været vant til at ligge i sengen eller sofaen.

Familien kalder Rex for terapihunden. Han er som regel hurtig til at fornemme når nogen i familien er kede af det og han udviser kæmpe stor omsorg herved.

Rex kommunikerer primært sine behov ved at give pote. Andre gange små diskrete pivelyde. Rex gør sjældent.

Den nye familie som Rex søger, har både  tid, overskud og ved hvad det kræver at have hund. Én familie der fortsat vil tage ham til sig som et familiemedlem og ligeledes vil fylde hans liv med på masser af ture, hvor både motion, træning og leg indgår, samt socialisering.

Rex formidles gratis - som alle Happy Dogs hunde, men på en juridisk bindende Happy-Dogs kontrakt, for at sikre ham bedst muligt i fremtiden

Hvis du mener du er Rex’s nye familie, skal du sende en ansøgning lige her under eller på mail, hvor du beskriver din families sammensætning og jeres forhold, bolig, arbejdstid, erfaring med racen osv, og fortæl hvad I præcis kan tilbyde Rex i fremtiden. Husk også et tlf.nr i ansøgningen så jeg kan ringe jer op

Mailen kan sendes til: charlotte@happy-dogs.dk
ANSØGNINGER MODTAGES KUN PÅ HENVENDELSE HER ELLER PÅ MAIL – men har du spørgsmål til skønne Rex, så besvares de på 42797940

Skønne Rex har nu valgt hans perfekte familie
334453669_145163661757955_2246896125097148871_n
334228769_1219368095617367_5283107815535309582_n

Ansøg om at adoptere Rex

KLIK PÅ KNAPPEN og udfyld hele kontaktformularen, beskriv din families sammensætning og jeres forhold, bolig, arbejdstid, hundeejer erfaring, familiens aktiviteter osv, og fortæl hvad I præcis kan tilbyde PelsSkatten i fremtiden - HUSK : skriv Rex i Feltet “Din besked