Sødeste lille Nelly på 2år søger hendes nye perfekte familie Nelly skal besøges på Nørrebro.

Nelly er den sjoveste lille energibombe, som ikke bliver formidlet til hvem som helst. Nelly har nogle udfordringer der skal tages hensyn til.

Børn: Nej - det går ikke. Hun kan omgås ældre børn der er rolige og respektere hendes plads.

Andre hunde: ja det er et must. (Hun har altid været sammen med sin bror, og da hun kom til nuværende familie fik hun en ny bror - hun bliver tryg med en anden hund)

Andre husdyr end hund: Nej. Nelly er JAGThund. Hun jagter alt - kaniner, egern, fugle, fluer alt - utrolig underholdende at se på.

Placering: Ude på landet et sted. Helst i hus med have. Der skal ikke være støj.

Bil: Hun har lidt angst for at køre i bil da hun nok er præget af den lange køreture fra Portugal til Danmark. Vi har trænet det, og det er blevet meget bedre, så hun stopper hurtigt med at ryste og ligger sig. Hun bliver desværre super køresyg. Hun kan kaste op og hun savler hele turen. Men hun ved der altid er noget godt for enden af en køretur, og bliver glad så snart man er ude.

Om Nelly:

Nelly er den kæreste, sødeste og sjoveste lille hund. Når hun er tryg er hun simpelthen en lille energibombe som underholder alle. Hun elsker at putte helst så tæt som muligt også passer hun godt på sin flok.

Nelly har haft en hård start på livet og det har præget hende meget. Hun har haft et hjem da hun var hvalp men blev afleveret på et internat i Portugal sammen med sin bror da de ikke var mere end 10 måneder.

Internat er hårdt for hunde som er vandt til at have et hjem, knapt så hårdt for hunde som har levet på gaden hele livet, så Nelly skulle hurtigt væk fra internatet og blev kørt til Danmark for at bo med nuværende familie og sin nye bedste ven Scott. Hendes bror er også adopteret. Nelly er idag 2 år. Hun får angst dæmpende medicin 2 gange om dagen og cbd olie.

Nelly er podengo, det er en lidt nervøs race af natur, det er en JAGT hund også kræver de motion og mental stimulering HVER dag.

Nelly er meget lydfølsom og kan heller ikke lide hurtige bevægelser. Derfor er det en kamp at gå en tur med hende, Nelly skal have ro og store græs arealer uden selskab af for mange hunde på en gang.

Nelly har brug for et hjem hvor hun kan komme ud og gå tur uden at skulle være på vagt konstant. Der skal være en anden hund hun kan støtte sig op af, og så skal de nye ejere have tålmodighed og kærlighed. Hun er klog og kræver derfor stimulering hver dag. Man skal også helst have en form for erfaring eller viden omkring internathunde hunde med angst, eller podengoer så håndteringen af Nelly og hendes undviklings områder sker perfekt.

Nelly fortjener et smukt og fantastisk hundeliv, hun har kæmpet og kæmpet for at nå til, hvor hun er idag og hun er så klar til bare at være en glad hun resten af livet.

Ting Nelly elsker: Kødben, bamser, putning, kærlighed, mad, leg, græs, fugle, savsmuld, vennerne.

Ting Nelly ikke elsker: Støvsugere, vasketøjsposer, bolde, at dele mad, rollatorer, rulleskøjter, døråbninger.

Nelly formidles gratis, men på en juridisk bindende Happy-Dogs kontrakt, for at sikre hende bedst muligt i fremtiden

Hvis du mener du er Nelly’s nye familie, skal du sende en ansøgning lige her under eller på mail, hvor du beskriver din families sammensætning og jeres forhold, bolig, arbejdstid, erfaring med racen osv, og fortæl hvad I præcis kan tilbyde Nelly i fremtiden. Husk også et tlf.nr i ansøgningen så jeg kan ringe jer op.

Mailen kan sendes til:

charlotte@happy-dogs.dk

ANSØGNINGER MODTAGES KUN PÅ HENVENDELSE HER ELLER PÅ MAIL – men har du spørgsmål til skønne Nelly, så besvares de på 42797940

 

353957500_657506133075599_6999668297544284281_n (1)
353881998_921964018892580_2007724557644693314_n (1)
351487371_203000688904004_8772049151776216584_n (1)

Ansøg om at adoptere Nelly

KLIK PÅ KNAPPEN og udfyld hele kontaktformularen, beskriv din families sammensætning og jeres forhold, bolig, arbejdstid, hundeejer erfaring, familiens aktiviteter osv, og fortæl hvad I præcis kan tilbyde PelsSkatten i fremtiden - HUSK : skriv Nelly i Feltet “Din besked