Minnie søger en ny kærlig

 

Lille smukke blinde Minnie søger en ny kærlig, opmærksom og omsorgsfuld familie. Minnie er en chihuahuablanding på næsten 2 år. Minnie er en BLIND men sund hund . Hun skal besøges hos hendes familie i Randers SØ.
Minnie er født uden øjne, men er en meget kærlig og MEGET livsglad lille hund. Hun er rigtig god til at finde rundt og går sjældent ind i ting, hverken indendørs eller udendørs. Minnie er virkelig dygtig til at tilpasse sig.
Minnie er vokset op i uændrede omgivelser sammen med en anden hund. Men også på udflugter med overnatning andre steder, trives Minnie selvom det ikke er vant miljø - bare hun er sammen med hendes mennesker
Minnie er højt elsket hos hendes familie - men af personlige årsager kan Minnie ikke længere blive hos dem.
Skønne Minnie opfører sig som en helt almindelig hund uden blindhed. Hun vil gerne med på eventyrer, lege, putte og kæles med. Trods hun ikke kan se, så sidder hun ikke og er bange eller utryg. Hun elsker at gå tur i snor, men gøer MEGET og HØJLYDT af andre hunde og mennesker - dette kan skyldes hendes manglende syn og hendes race
Når det blæser udenfor, kan lille Minnie have svært ved at høre/fornemme/orientere sig frem – og kan derfor nemmere komme til at gå ind i ting - så i disse situationer har Minnie meget brug for at hendes mennesker guider hende.
Minnie er intakt, men skal neutraliseres.
Den nye familie skal være indstillet på, at der skal arbejdes med Minnies “udfordringer”, formentlig resten af hendes liv. Derfor er det optimalt at Minnie bliver “ene hund” hos familien.
Minnie er ikke vant til katte. Hun vil trives bedst et roligt/stille sted, gerne med en lille indhegnet have.
Minnie skal ud til en familie UDEN små børn (evt. gerne med Teenager, der har forståelse for hundens signaler og Minnies behov).
Et sted hvor der er masser af tid og masser af forudsigelighed til hende. Familien skal heller ingen planer have om at få børn i Minnies levetid.
Minnie vil sagtens kunne få sig en hundeven (eller flere), som hun kan besøge/få besøg af og blive tryg ved. Det kræver bare opmærksomhed, lidt tid og tålmodighed. Minnie skal nemlig møde andre hunde, i små bidder og hendes eget tempo
Minnie formidles gratis men på en juridisk bindene Happy Dogs kontrakt, for at sikre hende Aller bedst i fremtiden

4
2
3
297424321_5475375652485183_2103623204934120967_n

Ansøg om at blive Minnie's HELT 

KLIK PÅ KNAPPEN og udfyld hele kontaktformularen, beskriv din families sammensætning og jeres forhold, bolig, arbejdstid, hundeejer erfaring, familiens aktiviteter osv, og fortæl hvad I præcis kan tilbyde PelsSkatten i fremtiden - HUSK : skriv hundens navn i Feltet “Din besked