Verdens klogeste Max, på 8 md er PT i Happy Dogs plejefamilie .

I plejefamilien arbejdes der med Max adfærd - med masser af træning, eventyrer og ro.

Max er den lækreste Mix af Dansk Spids og Australien Cattle Dog og han er intakt. Max er en super glad, sund og meget klog hund, han er ekstremt lærenem og elsker at arbejde ( løse opgaver) - han er så træningsparat , og higer efter at lære mere og mere, med positiv forstærkning.

Max har brug for MEGET aktivitet, men i den grad også for at lære at få masser af RO i kroppen, når der ikke “arbejdes” - så han kan hvile perfekt i sig selv Max. Skønne Max er decideret HYRDEHUND ( med en ultra beskeden grad af den Danske Spids)- og SKAL bruge (elller lære at tøjle) hans medfødte stærke instinkter (afhængigt af hvad han skal arbejde med), hver eneste dag, for at trives optimalt.

Derfor skal Max nye familie have stort kendskab til og erfaring med Hyrdehund, eller brugshunde der bruges i feks hundesport. Desuden skal familien ønske, at være meget aktive både fysisk og mentalt sammen med Max dagligt.  Dejlige Max hyrder hans nuværende familie , han gø’er og napper ( hyrder) når han bliver misforstået, eller når han mener han skal guide familien, når han synes noget skal gøres anderledes. Socialisering med andre hunde og hvalpe træning med super effekt, er gået så fantastisk godt.

Max har mange hundevenner og kan alle basale kommandoer og flere til. Max har boet med katte.  Søde Max har siden helt lille hvalp, ikke været fortrolig med støvsuger, koste og nogle andre maskiner i hjemmet. Og ligenu hvor spøgelsesalderen starter , kan han blive usikker og nervøs over ting og steder som han normalt aldrig har regeret på. Så der skal bruges masser af kontakt og afledning for at hjælpe ham igennem, de ting der opfattes,som ubehagelige af ham.

Max elsker generelt at være tæt med den samlede familie, men er ALT ANDET end en sofa kartoffel. Max har ikke lært at være alene hjemme hele dagen ( en hel arbejds dag), men kan være alene i flere timer - dog starter alene tiden altid med, at han piver og kalder efter hans familie, imens han kradser på døren, i et par minutter . Dette skal trænes meget.

Smukke Max nye perfekte familie, har ikke mindre børn eller tanker om at få det foreløbigt, måske er der store teenagere der er MEGET hundevante, familien har måske allerede en ældre hund der hviler godt i sig selv,  bor som nødvendigt med god plads, så Max kan få lov at arbejde og bruge hans krop og hjerne aktivt. Familien ønsker en klog hund der kan og vil arbejde/træne fysisk og mentalt, en hund der vil passe på hans familie, der vil lære meget og hurtigt, der kan være stædig, og kræver en endnu mere stædig ejer, en hund der er den perfekt, og til hver en tid parate løbe /cykle /agility/ vandre/ eventyrer makker.

Max formidles gratis men på en juridisk bindene Happy Dogs kontrakt, for at sikre ham Aller bedst i fremtiden

MAX
ma2
max1

Ansøg om at blive Max HELT

KLIK PÅ KNAPPEN og udfyld hele kontaktformularen, beskriv din families sammensætning og jeres forhold, bolig, arbejdstid, hundeejer erfaring, familiens aktiviteter osv, og fortæl hvad I præcis kan tilbyde PelsSkatten i fremtiden - HUSK : skriv hundens navn i Feltet “Din besked