Her er  nogle af alle de skønne hunde som Happy-Dogs har hjulpet med at få en sidste chance. Alle Hunde Happy-Dogs videreformidler er GRATIS, og videreformidles på en juridisk bindende Happy-Dogs kontrakt.

Der bliver tit spurgt om, hvad sådan en HAPPY-DOGS Kontrakt er. Derfor følger her en forklaring :

Happy-Dogs kontrakten er lavet for, at sikre hundenes trivsel i de nye familier, bedst muligt. Kontraktens få klausuler, vil for den ansvarlige seriøse hundeejer, helt sikkert betragtes som en selvfølge, og aldrig være et problem.

Ideen med at hjælpe hunde ud i de HELT rigtige familier, når de er “genbrugs hunde” OG SAMTIDIGT gratis, er kommet fordi vi i Happy-Dogs oplevede at gratis/billige hunde næsten altid bliver kastebolde, da de tit er spontant valgte. Ved at følge med på annoncer på gul og gratis samt den blå avis, kunne vi følge mange hunde der skifter familier flere gange om md. Det er ualmindelig stor stressfaktor for en hund, som ved hver omplacering, får flere og flere “udviklings områder” , der igen ofte resulterer i en aflivning af en helt fysisk og mentalt rask hund. –  Præcis derfor har vi  i Foreningen Happy Dogs valgt, at vi frivilligt og ulønnet vil hjælpe de hunde, og at de skal videreformidles på juridisk bindende kontrakter, som sikrer hundenes tarv og sikrer, at de ikke bliver til en kastebolde. Happy Dogs arbejder ud fra princippet ”forevigt hjem”, som betyder vi gør alt vi kan, for at sikre hundene kommer ud i stabile familier, som er undersøgt meget nøje, og som præcis matcher hver enkelt hunds behov.

Happy-dogs kontrakten indeholder enkelte klausuler, der for den helt rigtige og ansvarlige nye familie, aldrig vil være et problem. :

  • Inden for 2 år må hunden ikke sælges, overdrages eller aflives uden Happy-Dogs accept
  • Inden for 2 år fra d.d. forbeholder Happy-Dogs sig retten til at kontakte ny ejer for at sikre sig at hunden trives
  • Hvis Happy-Dogs i den forbindelse oplever, at hunden ikke trives, kan vi uden videre kræve hunden tilbage.
  • Hunden skal behandles som familiemedlem, og har ret til daglig social omgang med andre hunde samt træning.
  • Hunden må IKKE bruges til avl – dette vil straks ophæve kontrakten og Happy-Dogs henter hunden.
  • Jeg/vi forpligtes til at omregistrere og ansvars forsikre samt sygeforsikre hunden inden for 3 uger.
  • Enhver ændring i hundes liv skal STRAKS meddeles Happy-Dogs, sker dette ikke kan kontrakten ophæves.
  • Særlig aftale: .

Når kontrakten er underskrevet, tilbyder Happy Dogs til gengæld et KÆMPE netværk for hunden (og dens nye familie) i de to første år – og gerne længere tid hvis familien ønsker det. Happy-Dogs har en tilknyttet Facebookgruppe ”Happy Dogs- Mix uden tavler <3” med over 6.500 medlemmer og endnu flere hunde , som altid sidder klar i gruppen, med et godt råd eller den vejledning man som hundeejer lige kan mangle. Sammenlagt har gruppens fantastiske medlemmer flere 1000 års hundeejer erfaringer.

Vi har hunde adfærdsbehandlere/trænere tilknyttet til Happy Dogs, så hvis der opstår adfærdsmæssige problemer med hundene i de nye familier, vil Happy Dogs først gøre ALT for, at hunden bliver i familien, og at vi i fællesskab løser de problemer/opgaver hunden giver os. Happy Dogs har også samarbejdsaftaler hos flere dyrlæger.