Ideen med hele projektet  DEN SIDSTE CHANCE 10967984_10206010293839025_1690526703_n

Det skal være billigere end en aflivning, at lade Happy Dogs videre formidle en hund – så alle raske hunde kan få Den Sidste Chance.
Arbejdet er altså økonomisk ulønnet, dog bliver i lønnet med ubeskrivelig mængde kærlighed, fra de hunde, der skal have “Den Sidste Chance” ♥ Samtidigt får i et netværk med fantastiske kollegaer. Desuden har i altid adgang til en hunde adfærdtræners hotlinie.

Der vil være forbundet udgifter med at have en Happy Dogs plejehund i familien. Happy Dogs søger hele tiden sponsorater til mad og div – så vidt det er muligt kan i hente foder på en af Happy dogs foderstationer nærmest jer. Hunde Plejefamilier vil selvfølgelig kunne få udgifter i form af dyrlæge regninger dækket, i den forbindelse SKAL Happy Dogs selv tale med dyrlægen, inden behandling påbegyndes.

 

Hvad kræver det, at blive en del af de frivillige Happy Dogs Hunde Plejefamilier

Når man vælger at tage imod et nyt familiemedlem kræver det overskud, mentalt og fysisk. Det kræver selvfølgelig at HELE familien har lyst og tid til at arbejde med hunde. At i har ret til at holde hund, hvor i bor.  Mindst én i familien skal have stor erfaring med hunde.

HUSK

Happy Dogs Plejehundene kan, uanset alder, risikere at være i “hvalpestadiet”, og har derfor aldrig lært at begå sig som alders-svarende hunde. De kan bla. trække ved gå ture, være over ivrige i møde med andre hunde eller fremmede mennesker, ødelægge hvis de efterlades alene. Derfor skal i som plejefamilie ALTID være en pote foran, og forhindre dårlig opførsel, og evt ødelagte ting i hjemmet.

En Happy Dogs plejehund er på ubestemt tid. Hundene bliver først videreformidlet, når de er helt parate til at flytte. Deres nye familier skal arbejde videre, på hundenes “udviklingsområder” i samråd og efter vejledning fra jer.

 

Hvordan kan du blive Happy Dogs Plejefamilie

11180177_10206615413606307_557819762_nUdfyld venlist nedenstående kontakt formular HUSK tlf nummer, så vil du blive kontaktet af Happy Dogs. Du skal præsentere HELE  jeres familie, hvor i landet i bor, boligforhold, arbejdstid,  aktivitets niveau,  beskrive jeres erfaring med hunde,  og hvilken slags hund, antal, køn, str, alder i har mulighed for at tage i pleje, og for hvor længe?

Når i har en hund i pleje, vil Happy-Dogs videreformidlings team gøre alt for at finde den perfekte familie til hunden, i SAMARBEJDE med jer ♥ Der skal opdateres jævnligt, omkring hundene på Facebook i  Happy Dogs gruppen, da vi håber at hundene finder deres familier, blandt Happy Dogs medlemmerne.

 

  Dit navn (skal udfyldes)

  Adresse

  Din e-mail (skal udfyldes)

  Telefon nr.

  Emne

  Din besked

  Kontrol bogstaver/tal
  captcha
  Indtast ovenstående som vises her