Denne skønne pelsede Skat Eddie, søger hans nye perfekte familie.

Eddie skal besøges i Helsinge.

Smukke Eddie er en kastreret lilac merle Bordercollie på knap 2år, han vejer ca. 20 kg

 

Eddie er en meget kontaktsøgende og nysgerrig hund, som holder af at være tæt på sine mennesker. Han er god til både voksne og børn og andre hunde. Dog er han ikke så god til katte, da han udviser behov for at hyrde dem (qua sin race). Eddie er ikke en dominerende hanhund, og har aldrig udvist agressiv adfærd. Han elsker at blive nusset med og gå lange ture - helst med mulighed for at kunne løbe frit i skov eller på mark.

Som  kommende  familie til Eddie, skal i have længerevarig erfaring med hunde og helst med hyrdehunde, da en bordercollie kræver meget daglig motion og stimuli, men også pelspleje. Eddie opfanger mange lyde og bevægelser omkring sig, og har derfor også behov for at træne ro. Eddie har ikke været trænet til agility eller lignende, men har gået til almindelig lydighedstræning. Han er god til at gå i snor, kan godt indkald, sit, rulle rundt, give pote og andre alm. Kommandoer. Han er god til at være alene i op til 8 timer om dagen i aflukket rum (så han får den rette ro), men har herefter behov for en god lang tur.

Han gør sjældent, men piver nogle gange, hvis han vil gøre opmærksom på sit behov. Eddie har en tendens til at hoppe op ad folk for at hilse, og hopper til tider også op ad døre, hvor han kan åbne den ved håndtag. Herudover er han bange for fyrværkeri. Han kan en sjældent gang imellem forsøge at hyrde, ved gå tur i snor, hvor han bla. bider i snoren og trækker. Dette skal fortsat trænes. Eddie er en meget kærlig og trofast hund, som er social og let at holde af. Han motiveres meget af anerkendelse og godbidder. Han elsker mad og er ikke kræsen.

Eddie formidles gratis , men på en juridisk bindende Happy Dogs kontrakt.

Hvis du mener du er Eddie’s nye familie, skal du sende en ansøgning lige herunder eller på mail, hvor du beskriver din families sammensætning og jeres forhold, bolig, arbejdstid, erfaring med racen osv, og fortæl hvad I præcis kan tilbyde Eddie i fremtiden. Husk også at skrive et tlf.nr i ansøgningen, så jeg kan ringe jer op. Mailen kan også  sendes til: Charlotte@happy-dogs.dk  ANSØGNINGER MODTAGES KUN PÅ HENVENDELSE HER ELLER PÅ MAIL - men har du spørgsmål til smukke Eddie, så besvares de på 42 79 79 40

IMG_20221026_171345_HDR_3
IMG_20221026_171413_HDR
IMG_20221026_171834_HDR

Ansøg om at adoptere skønne Eddie

KLIK PÅ KNAPPEN og udfyld hele kontaktformularen, beskriv din families sammensætning og jeres forhold, bolig, arbejdstid, hundeejer erfaring, familiens aktiviteter osv, og fortæl hvad I præcis kan tilbyde PelsSkatten i fremtiden - HUSK : skriv Eddie i Feltet “Din besked