Bob er en helt unik blanding af Dværg Pinscher, Engelsk Toy Terrier, Dansk Svensk Gårdhund og Jack Russel.

  Han er en charmerende fyr, der venter på at blive besøgt i 2820 Gentofte.

Skønne Bob er knap 2 år, intakt og er i sin bedste alder for eventyr og kærlighed (og lidt unoder). Han være alene hjemme, men vil naturligvis aller helst følge hans mennesker så meget som muligt.. Selvfølgelig vil han have brug for lidt tid til at vænne sig til nye steder og lyde, men det er en del af hans charme.

En køretur med Bob kan være lidt udfordrende, da han kan blive køresyg, medmindre han sidder på passagersædet. Men gør dig ingen bekymringer - han er renlig og holder altid sit område pænt. Bob er en sand gentleman og kender alle de basale kommandoer såsom "sit", "dæk" og "giv pote". Han er endda så velopdragen, at han stopper ved kantstenen, når I går tur.

Hvis der er en ting, som Bob vil gøre alt for, er det at få en godbid. Han elsker især kødben, der holder ham beskæftiget i lang tid. For at holde ham glad og sund, har han brug for masser af mental og fysisk stimulering. Han er meget legesyg, men lege kan undertiden blive for voldsomme, og det er svært for ham at styre sin glæde. I disse tilfælde kan han komme til at nippe eller gø lidt. Vær ikke bekymret - det er ikke ondsindet, og det kan bedst ignoreres.

Skønne Bob ville elske at være din trofaste følgesvend på lange gåture og løbeture. Han ville også trives med at deltage i agility, da han elsker at hoppe og udføre balanceøvelser. Men det er vigtigt at nævne, at Bob er en nervøs hund. Han er bange for børn og andre hunde og vil gø af dem, men hvis der er en hunhund, der kan acceptere ham, er det helt fint. Desuden er han lidt bange for løbehjul, skateboards, knallerter og små cykler.

Bob vil trives bedst i et roligt hjem uden for byen, hvor han ikke bliver påvirket af støj og travlhed. Han har brug for et hjem uden børn og andre hanhunde, men en eventuel hunhund, der kan tolerere hans selskab, kunne være en mulighed. Bob elsker mennesker og vil altid byde gæster velkommen med stor entusiasme. Han kan dog blive lidt vild, men det er kun fordi han er så glad. Han nyder at finde et solspot og sl

Han nyder at finde et solspot og slappe af, men han er ikke fan af regnvejr. Når aftenen kommer, falder han til ro og elsker at ligge tæt sammen med dig på sofaen.

Bob er kendt for at være en hund, der viser sin kærlighed ved at slikke og kysse. Hvis du er for langsom til at reagere, kan du forvente et møs midt i ansigtet - det er hans måde at vise, hvor glad han er for dig. Han er også en tålmodig spisepartner og sidder pænt ved siden af dig uden at gø, mens du spiser. Selvfølgelig vil han gerne have en smagsprøve og lidt mad i sin skål bagefter.

Vi søger en særlig person eller familie til Bob, der kan tilbyde ham et kærligt og forstående hjem. Det er vigtigt at være opmærksom på, at Bob kræver en ejer med tålmodighed og erfaring med træning og adfærdsudfordringer. Han har brug for nogen, der kan hjælpe ham med at overvinde sin nervøsitet og opbygge tillid til omverdenen.

Hvis du er aktiv og elsker udendørs eventyr, er Bob den perfekte følgesvend for dig. Han vil elske at deltage i lange gåture, løbeture og måske endda prøve kræfter med agilitytræning. Bob er en unik og charmerende hund, der bare venter på at bringe masser af glæde og kærlighed ind i dit liv.

Skønne Bob formidles gratis men på en juridisk bindene Happy Dogs kontrakt, for at sikre ham Aller bedst i fremtiden

Hvis du mener du er Bobsnye familie, skal du sende en ansøgning på mail, hvor du beskriver din families sammensætning og jeres forhold, bolig, arbejdstid, erfaring osv, og fortæl hvad I præcis kan tilbyde Bob i fremtiden.

Husk også at skrive et tlf.nr i ansøgningen, så vi kan ringe jer op.

Mailen skal sendes til ann@happy-dogs.dk eller via kontakt formularen herunder. -  ANSØGNINGER MODTAGES KUN PÅ MAIL - spørgsmål til smukke Bob , besvares også på mail

352157883_983910062631174_1686445813615697543_n
355600617_566371878783648_5646674085010332613_n
355220401_557975086313060_2444406692043163642_n (1)

Ansøg om at adoptere BOB

KLIK PÅ KNAPPEN og udfyld hele kontaktformularen, beskriv din families sammensætning og jeres forhold, bolig, arbejdstid, hundeejer erfaring, familiens aktiviteter osv, og fortæl hvad I præcis kan tilbyde PelsSkatten i fremtiden - HUSK : skriv BOB i Feltet “Din besked