Den sidste chance

Her er  nogle af alle de skønne hunde som Happy-Dogs har hjulpet med at få en sidste chance. Alle Hunde Happy-Dogs videreformidler er GRATIS, og videreformidles på en juridisk bindende Happy-Dogs kontrakt.

Der bliver tit spurgt om, hvad sådan en HAPPY-DOGS Kontrakt er. Derfor følger her en forklaring :

Happy-Dogs kontrakten er lavet for, at sikre hundenes trivsel i de nye familier, bedst muligt. Kontraktens få klausuler, vil for den ansvarlige seriøse hundeejer, helt sikkert betragtes som en selvfølge, og aldrig være et problem.

Ideen med at hjælpe hunde ud i de HELT rigtige familier, når de er “genbrugs hunde” OG SAMTIDIGT gratis, er kommet fordi vi i Happy-Dogs oplevede at gratis/billige hunde næsten altid bliver kastebolde, da de tit er impuls og spontan valgte. Ved at følge med på annoncer på gul og gratis samt den blå avis, kunne vi følge mange hunde der skifter familier flere gange om md. Det er ualmindelig stor stressfaktor for en hund, som ved hver omplacering, får flere og flere “udviklings områder” , der igen ofte resulterer i en aflivning af en helt fysisk og mentalt rask hund. –  Præcis derfor har vi  i Foreningen Happy Dogs , valgt at vi frivilligt og ulønnet vil hjælpe de hunde.
Happy-dogs kontrakten indeholder enkelte klausuler, der for den helt rigtige og ansvarlige nye familie, aldrig vil være et problem. :

 

  • Inden for 2 år må hunden ikke sælges, overdrages eller aflives uden Happy-Dogs accept
  • Inden for 2 år fra d.d. forbeholder Happy-Dogs sig retten til at kontakte ny ejer for at sikre sig at hunden trives
  • Hvis Happy-Dogs i den forbindelse oplever, at hunden ikke trives, kan vi uden videre kræve hunden tilbage.
  • Hunden skal behandles som familiemedlem, og har ret til daglig social omgang med andre hunde samt træning.
  • Hunden må IKKE bruges til avl – dette vil straks ophæve kontrakten og Happy-Dogs henter hunden.
  • Jeg/vi forpligtes til at omregistrere og ansvars forsikre samt sygeforsikre hunden inden for 3 uger.
  • Enhver ændring i hundes liv skal STRAKS meddeles Happy-Dogs, sker dette ikke kan kontrakten ophæves.
  • Særlig aftale: .

Når kontrakten er underskrevet – tilbyder Happy-Dogs til gengæld, et KÆMPE netværk for hunden (og dens nye familie) i de to første år – og  gerne længere tid hvis familien ønsker det. Happy-Dogs har en  tilknyttet facebook gruppe HAPPY-DOGS – MIX UDEN TAVLE med ca 5600 medlemmer og endnu flere hunde , som altid sidder klar i gruppen, med et godt råd eller den vejledning man som hundeejer lige kan mangle. Sammenlagt har gruppens fantastiske medlemmer flere 1000 års hunde ejer erfaringer.
Vi har hunde adfærds behandlere/trænere tilknyttet til Happy-Dogs, så hvis der opstår adfærdsmæssige problemer med hundene i de nye familier, vil Happy-Dogs først gøre ALT for at hunden bliver i familien, og at vi i fællesskab løser de evt problemer/opgaver hunden giver os. Happy Dogs har også samarbejds aftaler hos flere dyrlæger.